METTE OHLENDORFF – NEW MEDIA DESIGNER/ KULTURPRODUCENT

METTE OHLENDORFF

TEKST: REBECCA SJÅSTAD
FOTO: NIKOLINE ANDERSEN

Torsdag den 15.mai sykler vår lille gruppe til KEA (Københavns Erhvervsakademi). Vi ankommer den meget nye, flotte og moderne skolen, og møter Mette Ohlendorff. 

Ohlendorff ble født i 1979 på Roskilde, der vokste hun opp og gikk på Roskilde Handelsskole. Etter gymnasiet arbeidet hun som lærerassistent og det var på den måten sparte hun penger for å gjøre noe av det hun elsker- å reise.  Hun reiste jorden rundt, og det var dette som vekket hennes interesse for kultur. Da hun kom tilbake startet hun på Multimedia Design på KEA og etter to ðr pð KEA reiste hun til Australia for å fortsette studiene sine der. Deretter tok hun sin master i Malmø for å bli kulturprodusent

.«Det var fantastisk å bo der nede i den fine været, Melbourne er en utrolig spennede by å bo i. Jjeg fikk mange gode venner der og reiser tilbake så ofte jeg kan for å besøke de.»

Mette har også arbeidet en del som frivillig i den kreative bransjen «Når man arbeider som frivillig møter man mange spennende mennesker, man bygger nettverk og får ikke minst erfaring. Da er det lettere å få kunnskap til  å starte med egne prosjekter.» Hun er et godt eksempel på at det er mulig å arbeide med forskjellige ting; Hun arbeider som underviser på KEA,  var med å starte ARTREBELS og Trailerpark (kunst og musikk-festival), TEDX som artistisk direktør og i tillegg til alt dette er hun både kone og mor. Mette er en spennende og hardtarbeidende kvinne og det virker vanskelig å disponere tid til alle disse tingene. Hun avslutter med :«Det er viktig å gjøre det man synes er gøy, prioritere det som er viktigst for en og ha tid til seg selv – tid til å være kreativ.»

mette oehlendorff - portræt til bloggen. taget af nikoline

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star