STINE LANGVAD – INTERIOR DESIGNER, ART DIRECTOR, ILLUSTRATOR

STINE LANGVAD

TEKST: ANNA DAMKJÆR HERLØV HANSEN
FOTO: EMMA WINDING

 

Interior designer, Art director, illustrator

”Du er det værd, du koster

–  og jeg solgte mig gratis.”

Vi sidder bag et par franske glasdøre og kigger ud i den travle nyåbnede cafe Atelier September. Herinde bag glasdørene sidder Stine Langvad med sit enmandsfirma, omgivet af smukke illustrationer til diverse modeblade. Stine gør sig kreativt ret alsidigt. Hun er er nemlig lidt af en multidesigner og gør sig både som illustrator, Art director og indretningsarkitekt. Selv mener Stine at, hun har lidt af et multihandicap fordi hun kan så mange forskellige ting inden for det kreative, visuelle område, og derfor aldrig bliver den bedste til én af tingene.

Stine startede efter gymnasiet på et kursus hos en kunstner, hvor hun dygtiggjorde sig så meget at hun kom igennem nåleøjet i første hug til designskolen. Med en arkitektmor og stor sans for indretning forsøgte Stine sig på arkitektskolen et årstid, men valgte at afslutte på designskolen. Efter et stykke tid på arbejdsmarkedet og 3 barselsvikarier for de største magsinhuse, henholdsvis Where to go, Aller og Egmont, i København valgte Stine at starte sit eget firma.  ”Jeg springer helst over hvor gærdet er højest”, sluttede Stine.

tumblr_inline_my47mlhBvY1sprytb

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star