SUNE LYKKE ALBINUS – FILMINSTRUKTØR

SUNE LYKKE ALBINUS

TEKST: ANNA DAMKJÆR HERLØV HANSEN
FOTO: SAGA LOVISA ALANNE

 

”AT VÆRE UNG, KREATIV OG DRØMME”, dette var de vise ord Sune, i sin fortælling om at nå vejen op til succes, fortalte os i hans lejlighed på Frederiksberg.

tumblr_inline_mvwf97A0Jo1sprytb

Allerede i Gymnasiet vidste Sune, at han ville lave film – nærmere ville instruerer – men som mange andre unge, turde han ikke tro på sin drøm om, at blive instruktør en skønne dag. Han kom ud af gymnasiet med dårligt gennemsnit og bøvlede med det at være ordblind.

Dog nalede han samtalen til optagelse på Super16 og kom det år ind som den yngste. Sune lavede utallige film og lærte hurtigt, at det der betød mest for ham var, at have sig selv med i hans projekter.

Dette gav ham succesfilmen ”Nowhere man” i 2008 og Sune har siden da haft job på Rampen, stiftet ”Green Copenhagen” med utallige reklamefilm for blandt andet Socialdemokraterne, Novo nordisk og Arla, har faktisk undervist i filmproduktion på Borups Højskole og er nu i fuld gang med et nyt koncept hvor han vil samle alt det han kan lide i én ting. Nemlig mad, film og glæde under ét tag.

tumblr_inline_mvwfb29pJL1sprytb

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star