CILLE – PR

CILLE

TEKST: CHRISTINA LARSEN
FOTO: VERA LASTHEIN

 

Cille er uddannet oplevelsesøkonom og har sit eget firma hvor hun laver PR og kreative løsninger for forskellige brands, i høj grad musikere, blandt andre Suspekt og Dúné. Siden sin barndom i Aalborg har hun ledt efter den rigtige måde at bruge sine kreative evner og den har hun fundet som selvstændig i firmaet Cille Veje Oplevelsesdesign og de udfordringer som kunne have stoppet andre har blot fået Cille til at løbe endnu stærkere.

Cille er 29, bor på Nørrebro i en hyggelig lejlighed med sin musikerkæreste og første barn på vej. Hun møder os med en fantastisk ro, nærvær og sin skønne behårede følgesvend, hunden Fina, på armen. Cille kommer oprindeligt fra Aalborg, men allerede som 18-årig oplever hun udlængsel og flytter til Århus, hvor hun ganske naturligt blev en del af miljøet omkring Kaospilotuddannelsen, hvor hun oplever en helt anden forståelse af hvad kreativitet kan være. Hun valgte selv at gå en mere akademisk vej og starter i første omgang på at læse dansk, men finder dog hurtigt ud af at hun har brug for mere kreativtit input, hvilket hun finder da hun skifter til begivenhedskultur på Århus Universitet. Sideløbende med uddannelsen arrangerede Cille nyskabende events i Århus’ natteliv og står blandt andet bag De Gyldne Damers Klub, et koncept som skabte personlig omtale og gjorde at Cille blev et kendt navn indenfor klubmiljøet. Samtidig læser hun en kandidat i oplevelsesøkonomi, men hovedstaden trækker mere og mere i Cille, så hun rykker telepælene op og flytter til København efter specialet er afleveret. Her arbejdede hun som PR-ansvarlig for Diesel igennem 3 år, hvor hun arbejdede på at rebrande mærket igennem forskellige fester samt den danske præmieren på den russiske protestgruppe Pussy Roits film. Her arbejder Cille indtil 2014, hvor en yogaferie i Portugal giver Cille plads til at mærke efter hvad der giver mening for at lave for hende. Hun får lyst til i højere grad at arbejde med mennesker og at lysten skal drive værket – resultatet er Cille Veje Oplevelsesdesign. Her har Cille skabt et firma hvor hun har lavet marketingsstrategier og PR for store danske navne som Magtens Korridorer, Barbara Moleko og spillestedet Vega. Hun ønsker, med egne ord at ” Give mine kunder dét de ikke vidste de ville have” og indtil videre er det i høj grad lykkedes. Hvilke projekter fremtiden bringer vides ikke endnu, men Cille er fuld af idéer og det virker som om verden ligger åben for hendes fødder.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star