SEBASTIAN PANDONIS – ART DIRECTOR

Holdet bag M.O.B byder hver gang på en række elever med individuelle talenter, som de bidrager med til præsentationen af disse kreative profiler i både magasin og på web. Norske Sebastian Pandonis på 19 år er en af de elever. Han går til hverdag på designlinjen på Johan Borups Højskole, og har igennem forløbet 16 udført et imponerende arbejde inde for netop design af magasinet.

Hvornår begyndte din interesse for design? 

Min interesse for design stammer helt tilbage fra da jeg var 10 år gammel og fik min allerførste pc.

Der begyndte jeg at spille ‘Habbo’, som er det her online spil, hvor man har en karakter og designer sin karakter i paint f.eks. Det blev jeg bidt af og gik siden hen videre med design igennem min far, som downloadede photoshop for mig ulovligt og lod mig designe hans dj-plakater. Jeg har derudover haft forskellige småjobs med design før jeg kom til Borups.

pandonis 22
#UtenRødt for Røde Kors Røde Kors vil få flere unge voksne til å donere blod.

Hvorfor tog du på Johan Borups Højskole for at læse design? 

Faktisk havde jeg oprigtigt tænkt mig at tage en bachelor i enten Art Direction eller Visual Communication, som begge er uddannelser der er et kryds af både akademisk og kreativ, men så foreslog min gode veninde Pernille (som er en del af MOB-holdet og har designet forsiden af magasinet), at jeg tog på højskole med hende og læste design, og ja – sådan endte jeg så her.

Hvad har været din vision med designet af magasinet?

Jeg ville gerne have, at magasinet overordnet fremstod moderne og afspejlede redaktionen bag det. Det vil sige, at det måtte gerne være ungdommeligt og trendy med en masse farver. I forhold til bosserne har jeg valgt en farve til dem hver især, som jeg synes reflekterede deres personlighed. Nogle af deres citater er så skrevet i en skrifttype, der har noget tusch over sig, så det ligner at bosserne nærmest personligt har siddet og skrevet det. MOB-logoet til videoerne var en lille quirky-ish ting som jeg først brugte 3 timer på ikke at lave og herefter 20 minutter på at lave.

Hvordan arbejder du bedst?  

Projektet skal naturligvis være interessant, det siger sig selv, og herefter foretrækker jeg at arbejde midt om natten, gerne med pepsi max, gulerødder og humus ved siden.

Når Sebastian ikke har travlt med højskolen, drømmer han om fremtiden, og den må i hans tilfælde rigtig gerne udspille sig i New York, hvor han ønsker at slå rødder som art director.


Er man nysgerrig på mere fra Sebastian og hans arbejde, kan man besøge hans hjemmeside https://www.pandonis.com


 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star