MY OWN BOSS

03_anika

Med valgfaget My Own Boss tilbyder kunstner Anika Lori, eleverne at komme helt tæt på hendes netværk og spørge løs i intime rammer.

Anika skabte faget, fordi hun selv tydeligt husker, hvordan det var at være ung og søgende, og ikke ane hvad verden egentlig havde at byde på. Drømmen er at mindske de unges fremtidsangst, ved at dele gavmildt ud af netværk og deres historier, med op og nedture – ofte med mange sjove omveje og krumspring.

Hver uge tager hun eleverne med ud og besøger forskellige folk – både dem, der er gået skolevejen, de autodidakte – de selvlærte, eller dem som på anden vis har nået deres personlige mål, og skabt deres egen vej.

Disse inspirerende møder munder ud i denne blog samt et magasin, hvor eleverne skiftevis påtager sig rollen som enten journalist, fotograf eller art director.

Bloggen afspejler, at vi er en nordisk højskole og indlæggene er derfor skrevet på enten norsk, svensk eller dansk.

Indtil videre er det blevet til over 130 besøg i alt. Tak til alle der har åbnet deres hjerte og hjem, uden jer ville der være så forbandet tomt.

XOX

#myownbosscph

20180829-P1210625Nike-Nanaeivindhamran__2IMG_2534tumblr_inline_my40koJ8CF1sprytbeivindhamran_IMG_9835Christina Thiemer_HR_001camillejones-4tumblr_inline_mxcnwgTtQ11sprytbphone_DSC1443eivindhamran_IMG_9984IMG_6957tumblr_inline_mw9gfptW6r1sprytb