MY OWN BOSS

Med valgfaget My Own Boss CPH,  tilbyder kunstner Anika Lori, eleverne at komme helt tæt på hendes netværk og spørge løs i intime rammer.

Drømmen er at mindske de unges fremtidsangst, vise at ingen er perfekte, at vejen kan være både kringlet, smuk og tilfældig. Nogen gange skal man tage nogle omveje for at finde frem til det man gerne vil.

Hver uge tager vi derfor ud og besøger forskellige folk – både dem, der er gået skolevejen, de autodidakte – de selvlærte, eller dem som på anden vis har nået deres personlige mål, og skabt deres egen vej. Møderne munder ud i denne blog samt i et magasin, hvor eleverne skiftevis påtager sig rollen som enten journalist, fotograf eller art director. Ved at udforske disse områder, kan eleverne lege med og dygtiggøre sig i den redaktionelle verden, samt få et indblik i egen styrker og forhåbentlig spejle sig i nogle af de folk vi besøger.

Bloggen afspejler, at vi er en nordisk højskole og indlæggene er derfor skrevet på enten norsk, svensk eller dansk.

Indtil videre er det blevet til over 140 besøg i alt siden 2013. Tak til alle der har åbnet deres hjerte og hjem, uden jer ville her være så forbandet tomt.

XOX

#myownbosscph

20180829-P1210625Nike-Nanaeivindhamran__2IMG_2534tumblr_inline_my40koJ8CF1sprytbeivindhamran_IMG_9835Christina Thiemer_HR_001camillejones-4tumblr_inline_mxcnwgTtQ11sprytbphone_DSC1443eivindhamran_IMG_9984IMG_6957tumblr_inline_mw9gfptW6r1sprytb

%d bloggers like this:
close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star