MY OWN BOSS (M.O.B)

Scroll down to content

My Own Boss er et valgfag på Johan Borups Højskole, skabt af kunstner og underviser Anika Lori. Hun fik ideen til faget, fordi hun selv tydeligt husker, hvordan det var at være ung og forvirret, og ikke ane hvad verden havde at byde på, samt hvilken plads på hylden, hun selv skulle besidde. Med valgfaget My Own Boss tilbyder Anika eleverne at komme helt tæt på hendes netværk og spørge løs i intime rammer.

Hver uge tager eleverne ud og besøger forskellige individer – både dem, der er gået skolevejen, men også de autodidakte – de selvlærte, eller dem som på anden vis har nået deres personlige mål og skabt deres egen vej.

Disse inspirerende møder munder ud i denne blog samt et magasin, hvor eleverne skiftevis påtager sig rollen som enten journalist, fotograf eller artdirector, guidet af mamaboss Anika. Bloggen afspejler, at vi er en nordisk højskole og indlæggene er derfor skrevet på enten norsk, svensk eller dansk. Dette er en unik mulighed for at kickstarte, at eleverne er deres egne bosser og startskuddet til at blive det i den virkelige verden.

Indtil videre er det blevet til over 100 besøg i alt, hjemme hos bosserne – Tak til jer!

#myownbosscph

%d bloggers like this: